POVIJEST.

Povijest Feroplasta je bogata događajima koji su od malog pogona doveli do uspješnog i stabilnog poduzeća. U skoro polustoljetnoj tradiciji poslovanja Feroplasta, stručnjaci i zaposlenici stjecali su vrijedna znanja i iskustva koja danas stoje na raspolaganju našim poslovnim parnerima. Feroplast se bavio izradom proizvoda od čelične žice (vrtne garniture, ugradbeni elementi za bijelu tehniku i dr.) te izradom i montiranjem metalnih spuštenih stropova.

U pojedinim razdobljima postojali su i drugi proizvodni programi (montiranje motokultivatora i igračaka), ali su oni s vremenom napušteni. Osnovna djelatnost Feroplasta je izrada proizvoda od žice, koji se na tržište plasiraju direktno putem distributera ili putem proizvođača proizvoda višeg stupnja obrade (npr. bijela tehnika, namještaj i sl.). Proizvodi Feroplast-a nalaze svoju primjenu u domaćinstvu,trgovinama, skladištima, raznim srojevima i aparatima ili pak mogu poslužiti kao oprema (reklamno-prodajni stalci, košare i kontejneri za trgovine i slično).

O NAMA.

Sadašnji proizvodi i tehnologija rada u Feroplastu su ekološki prihvatljivi i o tome se stalno vodi adekvatna briga.Proizvodi su rezultat vlastite kreacije ili mogu biti dio zadanog projekta. Svoj razvoj temeljmo na vlastitim potencijalima, ali je otvoreno i za suradnju sa svakim kvalitetnim partnerom.Za novi razvoj, uključivo i nove djelatnosti u okviru posebnih organizacijskih i vlasničkih oblika, raspolažemo s kvalitetnim poslovnim prostorom. Kompleks zemljišta iznosi 25 000 m2 dok na poslovne prostore otpada 11 000 m2. Sadašnje poslovanje je stabilno i stvoreni su temelji za poslovanje na otvorenom tržištu.

Od ukupnog prihoda ostvarenog prodajom svojih proizvoda 90% ostvarujemo izvozom i to uglavnom u zemlje EU ali i na prekooceanska tržišta. Današnja kvalifikacijska struktura zaposlenih odgovara sadašnjoj tehnološkoj opremljenosti. U budućem razvoju kvalifikacijska struktura zaposlenih slijedit će podizanje tehnološke razine. Kao odgovaran i svjestan član zajednice vodimo računa o razvoju lokalne zajednice i posebno brigu poklanjamo zaštiti okoliša.

Podaci o poduzeću:
OIB: 06830430549, MBS : 040004859 registriran kod Trgovačkog suda u Pazinu – Temeljni kapital 16.104.600,00 Kn uplaćen u cijelosti. Osobe ovlaštene za zastupanje Josip Poropat i Ivan Rajko.

OSTVARIMO
VAŠU IDEJU ZAJEDNO.