IZRADA PROTOTIPA,
RAZVOJ I SERIJSKA PROIZVODNJA.

Put od ideje do finalnog proizvoda često zna biti dugotrajan i naporan te zahtijeva veliki angažman. Potencijalni kupac često nailazi na nepremostive prepreke, no stoga smo mi ti koji nude svojevrsni „support” i upravo po tome smo prepoznatljivi kod naših partnera.

Zašto?

Zato što našim kupcima od same ideje stojimo na raspolaganju, analiziramo ideju, nacrte i nudimo tehnička rješenja koja će zadovoljiti svrhu i kvalitetu. Savjetujemo potencijalnog kupca o mogućim tehničkim rješenjima koji će sami proizvod činiti još kvalitetniji i konzistentnijim.

Svaki kupac želi dobiti kompletnu usluge što znači izradu samoga artikla, rješenja, površinsku zaštitu , pakiranje, a često i  sva logistička rješenja, te niz drugih usluga koje bi zaokružile cjelinu oko jednog artikla. Upravo u tom segmentu mi vidimo svoju snagu i prednost što pružamo cjelokupnu uslugu te  kupčevu ideju zaokružujemo i činimo kompletnom. U uslugama koje nismo u mogućnosti odraditi u potpunosti sami surađujemo s našim kooperantima koji izvršavaju  određene usluge nas.

Nakon obrade upita, ukoliko se s kupcima složimo oko uvjete slijedi izrada alata i uzoraka. Imamo tehnički tim ljudi koji radi na novitetima, upravo je taj tim svojim znanjem i iskustvom potkovan da već prilikom početka radova zamijeti moguće nedostatke. Ovisno o dogovoru i serijama nakon uzoraka slijedi serijska proizvodnja gdje mi opet „u hodu” dolazim do novih, boljih i kvalitetnijih rješenja.

Feroplast d.o.o. je društveno i poslovno odgovorno orijentirana firma, koja na bazi svojih predispozicija, dugogodišnjeg iskustva, znanja, tehnologije, veličine i prometnog položaja veoma brza i fleksibilno reagira na tržištu o čemu govori i činjenica da 90% našeg asortimana čini izvoz, a uključuje i prekooceanski.

Zahtjevi koji se danas postavljaju pred proizvođače iziskuju potpuni angažman, konstantno unapređenje i razvoj vlastitih mogućnosti držeći tako korak s najboljima. Pa tako i Feroplast team konstantno radi na vlastitom unapređenju, tehnološkom i kadrovskom o čemu govori i podatak da se zadržao gotovo 60 g. na tržištu jer:

Naš proizvod su želje naših kupaca.